+32 473 24 61 13 info@perplx.be

CIRCO RIPOPOLO (BE)

,
CIRCO RIPOPOLO (BE)

FAZZOLETTO

TENT CIRCO RIPOPOLO FESTIVALTERREIN – GRATIS
ZATERDAG 2 JULI TUSSEN 16.00 UUR & 17.30 UUR (3 X)
ZATERDAG 2 JULI TUSSEN 18.00 UUR & 20.30 UUR (3 X)
ZONDAG 3 JULI TUSSEN 15.30 UUR & 17.30 UUR (3 X) 
ZONDAG 3 JULI TUSSEN 19.00 UUR & 20.00 UUR (3 X)

Een familievoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar. 
Een voorstelling duurt 12 minuten, de tent is uitverkocht met 20 personen. Een ticket kan gratis gereserveerd worden aan de tent van Circo Ripopolo.

Circo Ripopolo is een vaste waarde op (inter)nationale circusfestivals. Ief Gilis en Stef Geers houden hun circus bewust klein en werken steeds met het grootste respect voor de tradities van circus en in het bijzonder clownerie.
Circo Ripopolo, letterlijk ‘het circus herbevolken’, wil het publiek opnieuw begeesteren voor circus en enkel voor volle tenten spelen.
Helaas, hun circustent is in de was gekrompen en heeft de dramatische maat van 3 bij 4 meter aangenomen. Ook de artiesten en het publiek in de voorstelling ‘Fazzoletto’ is derhalve tot minimale proporties teruggebracht. Voor het vermaak zorgen de 2 staljongens Gabriële & Giancarlo die gelukkig niet mee gewassen en gekrompen zijn. Wanneer Gabriële in de tent tracht het spektakel in goede banen te leiden is Giancarlo buiten alweer druk bezig met reservaties voor de volgende voorstellingen.
‘Fazzoletto’ bevat – hoe onwaarschijnlijk ook – een koorddanser, goochelaar, trapeze, levende kanonskogel, Russische piramide en een leeuwentemmer!

Circo Ripopolo benadert circus en clownerie met respect en een flinke dosis humor. Ief Gilis en Stef Geers zorgen voor een groots verfijnd spektakel dat al begint vóór je de tent betreedt.

www.circoripopolo.be

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

mei 16, 2016