+32 473 24 61 13 info@perplx.be

COLLECTIF MALUNÉS (BE)

, ,
COLLECTIF MALUNÉS (BE)

FOREVER, HAPPILY…
AVANT-PREMIÈRE – COPRODUCTIE PERPLX

TENT COLLECTIF MALUNÉS FESTIVALTERREIN
VRIJDAG 1 JULI OM 20.30 UUR
ZATERDAG 2 JULI OM 22.30 UUR
ZONDAG 3 JULI OM 21.30 UUR

Collectif Malunés is een jong energiek circusgezelschap, een nieuwe circusfamilie. De gezinsleden zijn min of meer complementair, lijken onvermoeibaar en komen gedurfd en onconventioneel uit de hoek. Ze nodigen iedereen uit in hun feeërieke tent om hun acrobatische, muzikale en explosieve kijk op een imaginaire, surrealistische sprookjeswereld te ontdekken.

‘Forever, Happily…’ is een genereuze circusvoorstelling voor volwassenen en families, grappig en intiem, met veel spectaculaire acrobatie en muziek, in een mysterieuze context waar de roodkapjes flirten met de grote boze wolf.

Collectif Malunés scoorde wereldwijd met hun buitenvoorstelling ‘Sens Dessus Dessous’. De verwachtingen zijn dan ook groot voor hun eerste show in eigen tent.

www.collectifmalunes.be

‘FOREVER, HAPPILY …’ is een productie van COLLECTIF MALONES met de steun van de Vlaamse Overheid en Région Potou-Charentes. Coproductie: Theater op de Markt – Dommelhof, Neerpelt (BE) ; PERPLX, Marke (BE); A4, St Jean d’Angély (FR) ; Transversales, Verdun (FR); CIRCa, Auch (FR). Met de hulp van : CREAC, Bègles (FR) ; Atelier Archaos, Marseille (FR) ; Les Arts Sceniques, Brussel (BE) ; KissKissBankBank ; Circuscentrum, Gent (BE); Cirque Gones, Nancy (FR); DOK, Gent (BE); Le Sirque, Nexon (FR); Cirque en scène, Niort (FR); Circolito, Mechelen (BE); Seachange Arts, Great Yarmouth (UK); Bastid’Art, Miramont-de-Guyenne (FR); Agora,  Boulazac (FR)

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

mei 16, 2016