PERPLX CIRCUSWERKPLAATS +32 473 24 61 13 info@perplx.be

CIRCUSWERKPLAATS PERPLX

STRUCTURELE ERKENNING PERPLX ALS WERKPLAATS

Circuswerkplaats PERPLX

Structurele erkenning PERPLX als werkplaats 2021/2025

PERPLX heeft een lang en rijk festivalverleden zowel binnen het Kunstendecreet als binnen het Circusdecreet (sinds 2010). Veel mooie voorstellingen passeerden de revue, veel publiek werd verwonderd, de unieke festivalweide was steeds een warm trefpunt.

Het nieuwe Circusdecreet geeft nu de mogelijkheid om door te groeien tot een werkplaats, een creatieplek voor hedendaags circus.

PERPLX ondersteunt al lange tijd artiesten en heeft er voor gekozen om daar in verder te groeien. Een beleidsplan 2021 tem 2025 werd geschreven, minister van cultuur Jan Jambon honoreerde ons dossier met een erkenning als werkplaats.

Meer dan ooit staat PERPLX de komende vijf jaren eigenzinnig op de barricades om jonge interessante artiesten hun artistieke dromen in goede condities te helpen verwezenlijken, hun creaties mogelijk te maken en te presenteren aan ons publiek.

Een aantal nieuwe initiatieven staan in de steigers. Wil je graag op de hoogte zijn, schrijf je in op een van onze communicatiekanalen zoals onze nieuwbrief via www.perplx.be, onze facebook-pagina en instagram.

Word PERPLXER!

Wil je getuige zijn van of medeplichtig zijn aan artistieke trajecten in voorbereiding? Participeer aan exclusieve toonmomenten, nagesprekken en maak deel uit van een creatieve community.
Laat het ons weten! griet@perplx.be 

Adres

PERPLX vzw
Hellestraat 6
8510 Kortrijk-Marke BELGIUM

Tel. 0032 473 24 61 13
E-mail: info@perplx.be
TVA: BE0458.449.912

Contacteer ons