PERPLX CIRCUSWERKPLAATS info@perplx.be

‘COLD FEET’

MANON VERPLANCKE (BE)

ZATERDAG 8 oktober ‘22 (20’)
DOUBLE BILL, start om 14.00 U (20’+40’)
Zaal 2 Budascoop
Vanaf 14 jaar 

PREMIÈRE
CREATIE 2022
COPRODUCTIE PERPLX

Opgelet: Deze voorstelling is onderdeel van een ‘Double Bill’ wat wil zeggen dat je dezelfde avond nog een tweede vooorstelling te zien krijgt. Twee voorstellingen, 1 ticket, 1 startuur.

Manon Verplancke uit Brugge is een jonge vrouw die sinds haar kindertijd bezig is met haar lichaam, eerst met turnen, daarna met circus omdat ze circus bevrijdend vindt. Recent afgestudeerd aan Codarts Circus Arts met partneracrobatie heeft ze besloten een kleine voorstelling te maken die haar uit haar comfortzone haalt. 

Dit stuk gaat over een klein wezentje dat zich op de een of andere manier niet volledig in de wereld zet, het verstopt zich. Het verstopt zich onder een beetje twijfel en is niet helemaal zeker. Het laat zichzelf zien, maar niet helemaal, gluurt naar zijn omgeving en zoekt naar de vrijheid om naar buiten te komen. 

Wat zal de reis van dit wezen zijn en hoe zal het zich ontvouwen? Door middel van circus, beweging en fysiek theater zal het zijn weg vinden door deze solo heen, zijn mogelijkheden ontdekken en wie weet waar het uiteindelijk zal eindigen.

Coproductie en residenties: PERPLX 
www.manonski.com
Foto’s @ Jose Alvarez