PERPLX CIRCUSWERKPLAATS info@perplx.be

SOIREE PERPLX presenteert op zaterdag 11 december 2021:

VINCENT BRUYNINCKX (BE) & VEJDE GRIND (SE) / COLLECTIF MALUNES (BE) met
‘H O M A N’

Wanneer je je ogen sluit, blijft een beeld van het fysieke achter op het netvlies. Het licht versmelt met het donker en het denkbeeldige met het fysieke. Misschien is net dat het moment waarop ‘H O M A N’ zich afspeelt.

De twee artiesten onderzoeken het heden door de realiteit los te koppelen van haar logica, betekenis, psychologie en doel. Hoe kunnen ze de noodzaak loslaten om te willen begrijpen?

Deze creatie tracht het moment van herkenning steeds een stapje voor te zijn door situaties voortdurend te verdraaien, te verschuiven en hen los te koppelen van logica en doel wat ook wel grappige situatiehumor oplevert.

Twee lichamen vullen het podium.

Vejde Grind, 24 jaar, 1m90, 80 kg, met het lichaam van een Zweedse holbewoner.
Vincent Bruyninckx, 27 jaar, 1.70 m, 60 kg, met een ‘French fries’ lichaamstype.

Vele trainingsbroeken, notities en koffies later slagen ze erin een eigen taal te ontwikkelen: persoonlijk en virtuoos broederlijk in relatie tot elkaar, de muziek en de ‘Roue Cyr’ die ze manipuleren.
Beiden delen een passie voor het absurde en zijn steeds met een komische spirit op zoek naar orde in de chaos die ze zelf neerzetten.

Een heerlijke creatie die ‘geshortlist’ werd door de internationale jury van de laatste editie van circusnext

www.collectifmalunes.be

 

Ik ben er graag bij!

Zaterdag 11 december 2021 – 20.15u – Budascoop
Tickets: www.perplx.be of via Ticketservice Kortrijk 056/23.98.55
Tickets: €16 / €6 (-26 jaar)
Genre: Acueel circus/performance

Covid Safe Ticket event!
Breng je covid-certificaat samen met een identiteitskaart mee. Zonder geldig bewijs kunnen we je geen toegang tot de voorstelling geven. Weigering kan niet leiden tot terugbetaling.