Soiree Perplx

Soiree PERPLX presenteert op zaterdag 27 januari The Hogwallops’ van Lost in Translation Circus (GB)

Geïnspireerd op het boek ‘De Griezels’ van Roahl Dahl en op de film ‘Brutti, sporchi e cattivi’ (vuil, lelijk en gemeen) van Ettora Scola zijn de Hogwallops een eigenzinnige, grappige disfunctionele familie van buitenbeentjes. De 5 familieleden combineren naadloos slapstick, fysieke komedie en clownerie met spectaculair circus.

Het hele huishouden lijkt op een losbandige anarchistische speeltuin zonder regels. Dagelijkse handelingen lokken steeds chaos uit, zo wordt een maaltijd een gevaarlijke mix van jonglerend koken en uitdagend bakken in een wankel gestapelde keuken. Het resultaat is een hilarische familievoorstelling met zot circus.

De show was een grote hit voor publiek en pers op The Edinburgh Fringe en heeft toerde uitgebreid rond het Verenigd Koninkrijk en Europa, verkoop van veel optredens langs de weg.

Ik ben er graag bij!

Zaterdag 27 januari 2018 – 20.15u – Schouwburg Kortrijk
Tickets: www.perplx.be , www.schouwburgkortrijk.be of via Uit in Kortrijk 056/23.98.55
Tickets: €15 / €10 kinderen tot 12 jaar

De Soiree PERPLX #2 past in een uitgebreidere samenwerking tussen Schouwburg Kortrijk en Festival PERPLX waarbij ook tijdens een cultureel seizoen 2 circusvoorstellingen via een Soiree PERPLX aangeboden worden.

“A quirky hi-energy show that works for all ages.”

The Stage

‘My favourite family on The Fringe… one of the most anarchic, maniacal hours of circus, perfect’ 

Fest