top of page

CLOSE CALL COMPANY

Raff Pringuet (BE) studeerde in 2021 af aan de circushogeschool Codarts met als specialisatie acro-dans en jongleren. Na ervaring opgedaan te hebben bij andere gezelschappen zoals Sinking Sideways, Grensgeval en Circumstances, maakt hij nu zijn eerste voorstelling ‘Just the Moon’ onder zijn eigen gezelschap Close Call Company. Zijn stijl kenmerkt zich in het laten samensmelten van bewegingen van het lichaam en de bal.

Residenties

JUST THE MOON

18/11/2024 – 24/11/2024: Labo | Budatoren

Voorstellingen

JUST THE MOON

CREATIE 2025

COPRODUCTIE – RESIDENTIE


In ‘Just the Moon’ gaat circusartiest Raff Pringuet in duet met een geavanceerder robotlamp.


Op podium één circusartiest, maar vergis je niet: ‘Just the Moon’ is geen solovoorstelling. In duet met een moving head onderzoekt Raff Pringuet de eindeloze mogelijkheden van deze moderne lamp in relatie tot zichzelf. Of moeten we zeggen onmogelijkheden?


Wanneer de lamp zijn eigen bewustzijn lijkt te krijgen, eist deze ook meer en meer zijn eigen plek op in the spotlight en ontstaat er een constant gevecht naar de focus geven en nemen.


Deze luchtige, maar ook veelzeggende en intrigerende voorstelling toont je een abstract circus- en lichtspel waarin lichaam, bal en lamp met elkaar in relatie staan zoals de maan, de aarde en de zon.


Algemene info

Duur: 45 minuten

Leeftijd: 8+

Indoor/outdoor: Indoor

Techniek: Acro-dans & jongleren

 

Credits

Van & met: Raff Pringuet

Partners: PERPLX

(c) Lily Schlinker

streep-perplx6.png
bottom of page