top of page

CODARTS CIRCUS ARTS

Studenten worden bij de circushogeschool Codarts (Rotterdam) opgeleid tot circusartiesten van hoog niveau, zowel als performers als makers met een eigen authentieke artistieke identiteit.


PERPLX (BE) en Codarts (NL) werken samen om deze studenten zowel een residentie- als presentatiekans te bieden in de vorm van een cirque composé waar tien minuten van hun acts na elkaar getoond worden. De studenten proeven op die manier van het presenteren voor een groter publiek en biedt de mogelijkheid om de eerste stappen te zetten in het professionele landschap.Residenties

TAKE OFF #13

22/06/2022 – 24/06/2022: Residentie | Unie der Zorgelozen

26/06/2022: Belgische première op VITRINE PERPLX #2 | Unie der Zorgelozen

Voorstellingen

TAKE OFF #13

CREATIE 2022

RESIDENTIE


De voorstellingen zijn altijd eerlijk, steeds verrassend, soms ‘du jamais vu’.


Ontdek het werk van veertien internationale circusartiesten die in 2022 afstuderen aan de Rotterdamse hogeschool Codarts (NL).


Credits

Met: Batist Van Baekel (object manipulatie), Fenja Barteldres (roue cyr), Jonas Bolliger (vloeracrobatie), Harvey Cobb (object manipulatie), Simon Granit Ossoinak (vloer acrobatie), Jef Kinds (straps), Janick Kremer en Lily Schlinker (partner acrobatie), Hernane Oliveira Santos Junior (straps), Meike Schnapper (object manipulatie), Aurélie Tercier (handstand), Nicolai Untch (vloer acrobatie), Jakob Vöckler (Chinese paal) & Ivar van Woenzel (vloer acrobatie)


streep-perplx6.png
bottom of page