top of page

JOE BAKER

Joe Baker (VK) voltooide zijn studie aan Codarts Circus Arts (Rotterdam) in 2023, met een specialisatie in aerial rope. Voor Joe is circus niet alleen een kunstvorm, maar ook een middel om maatschappijkritiek te uiten en de sociaal-politieke ongelijkheid aan de kaak te stellen. Naast zijn liefde voor het circus is hij een gepassioneerde muziekliefhebber. In zijn debuutvoorstelling combineert hij beide disciplines, waardoor zijn voorstelling een unieke en verfrissende dimensie krijgt.

Residenties

WRAPPED IN - SECURITIES

15/01/2024 – 21/01/2024: Residentie | Unie der Zorgelozen

27/05/2024 – 31/05/2024: Residentie | Budascoop

30/05/2024: Toonmoment | Budascoop

Voorstellingen

WRAPPED IN - SECURITIES

CREATIE 2024

COPRODUCTIE – RESIDENTIE


Ontdek de mannelijke onzekerheden en kwetsbaarheden in het alledaagse leven via ‘WRAPPED IN – SECURITIES’.


Joe Baker brengt in ‘WRAPPED IN – SECURITIES’ een uniek perspectief op het podium waar hij de complexiteit van kwetsbaarheid en mannelijkheid verkent, twee eigenschappen die zelden in één adem worden genoemd.


In zijn ‘aerial rope’-voorstelling legt hij niet alleen de mannelijke lichaamsbouw bloot, maar doet hij dat op een vernieuwende manier die de conventies overstijgt. ‘WRAPPED IN – SECURITIES’ daagt de stereotypen uit waaraan mannen zich vaak moeten conformeren om in de rigide normen van de samenleving te passen.


Laat je verrassen door de moedige en intrigerende performance van Joe Baker, die met WRAPPED IN - SECURITIES een onvergetelijk verhaal vertelt over kwetsbaarheid, mannelijkheid en de kracht van zelfexpressie.


Algemene info

Duur: 20 minuten

Leeftijd: /

Indoor/outdoor: Indoor

Techniek: Aerial rope

 

Credits

Van & met: Joe Baker

Coproductie: PERPLX

(c) De Schaapjesfabriek

streep-perplx6.png
bottom of page