top of page

MARINA CHERRY

Marina Cherry (US) studeerde in 2019 af aan de Brusselse circushogeschool ESAC. Sindsdien bouwde ze heel wat ervaring op door enerzijds deel uit te maken van diverse Europese gezelschappen zoals Les Argonautes, anderzijds door eigen solowerk te maken. Marina heeft een duidelijke eigen stijl waar ze dans, hedendaags circus en fysiek theater in elkaar laat vloeien tot voorstellingen of performances. Haar lichaam ziet ze als een manipulatie-instrument waarvan ze dankbaar gebruik maakt om traditionele constructies te herdefiniëren en te deconstrueren.


‘AVoid’ is haar tweede solovoorstelling, een voorstelling waarmee ze pregeselecteerd werd voor het Europees circuslabel Circusnext van 2024.

Residenties

AVOID

26/08/2024 – 01/09/2024: Residentie | Unie der Zorgelozen

Voorstellingen

AVOID

CREATIE 2024

RESIDENTIE


‘AVoid’ herinnert ons venijnig aan de zinloosheid en kwetsbaarheid van onze huidige realiteit. 


In ‘AVoid’ wijst Marina Cherry ons op het potentieel van het ‘tussenin’ zitten. De onvatbare realiteit tussen noch hier, noch daar. Dat doet ze via een unieke stijl van bewegen waar ze – als contortionist – ons laat zien welke grootheden het lichaam kan bevatten. Net als de realiteit laat ze het publiek aan den lijve ondervinden dat zekerheden kunnen verdwijnen.


Laat je verrassen door deze interdisciplinaire voorstelling dat balanceert tussen acrobatie, contortion, dans en fysiek theater.


Algemene info

Duur: 60 minuten

Leeftijd: /

Indoor/outdoor: Indoor

Techniek: acrobatie, dans, contortion & fysiek theater

 

Credits

Van & met: Marina Cherry

Coproductie: Konstnärsnämnden, Kulturradet, Stockholms Stad & Moving Identities Residency Program

Partners: PERPLX, CirkusLyftet, Subtopia, Kaiho Company, UP & Latitude 50

(c) Marija Gasparovic

streep-perplx6.png
bottom of page