top of page

PROJECT JJ

In 2023 studeren zowel Justin Müller als Jannis Kaske af aan de circushogeschool ACAPA (Tilburg), beide met een voorliefde voor de diabolo en het jongleren. Onder de naam Project JJ creëren ze voorstellingen waar ze partnerschappen onderzoeken, want naast collega’s zijn ze ook heel lang vrienden.

Residenties

TOO FAR OUT

09/09/2024 – 15/09/2024: Residentie | Unie der Zorgelozen

16/09/2024 – 20/09/2024: Residentie | OC Marke

Voorstellingen

TOO FAR OUT

CREATIE 2025

COPRODUCTIE – RESIDENTIE


‘Too Far Out’ geeft je een uniek inzicht in een jarenlange, onverwachte vriendschap.


Justin Müller en Jannis Kaske leerden elkaar meer dan een decennia geleden kennen, al sprong de vriendschappelijke vonk niet direct over. Gaandeweg leerden ze met elkaars verschillen om te gaan, dankzij een gedeelde diabolo- en jongleerpassie groeiden ze naar elkaar toe.


In ‘Too Far out’ tonen deze twee hartsvrienden een inzicht in hun relatie waar niet alles gezegd moet worden en de diabolo zorgt voor een eigen taal dat uniek is voor hun vriendschap. Maar er is meer: door hun relatie bloot te leggen, laten ze je ook reflecteren op je eigen dagdagelijkse relaties met de bakker, een vriend of je partner.


Deze voorstelling is niet alleen hartverwarmend, maar biedt ook een uniek perspectief op de diabolo: een object dat traditioneel door één iemand uitgevoerd wordt, maar dat Jannis en Justin delen in deze voorstelling.

 

Algemene info

Duur: 30 minuten

Leeftijd: /

Indoor/outdoor: Indoor

Techniek: Diabolo & jongleren

 

Credits

Van & met: Justin Müller & Jannis Kaske

Partners: PERPLX

streep-perplx6.png
bottom of page